fredag, juni 27, 2008

Men ja vad smart!

Dagens rubrik:
* Här har reporten tänkt till! Alla förstagångsgravida jublar...

7 kommentarer:

Karin sa...

Tack Minna, precis vad jag behövde såhär några veckor innan! ;-)

Anonym sa...

Jag säger detsamma som Karin ovan, verkligen vad jag behövde med bf nästa lördag. Kanske inte bara reportrar som inte tänker till idag... Men men det ska nog gå bra =)

Minna sa...

Karin: Jag visste väl att du skulle gå på den enkla... ;D
Anonym: klart att det kommer att gå bra! Det är grymt när det pågår men det är värt varje sekund. LYCKA TILL!!!!!!!!!

Anonym sa...

Kan bara lugna er alla som snart ska föda att jag är avundsjuk å er att ni har detta fantastiska framför er (nu ska jag få min andra i november om allt går bra så jag har också något att se fram emot :-)). Det är det jobbigaste man har gjort i sitt liv med så levande som jag kände mig när jag födde vår dotter kommer jag nog aldrig göra igen! Det är ett mirakel att få ge liv till en ny liten människa och man känner sig som Stålkvinnan efteråt! Jag säger GRATTIS i förskott!

Minna sa...

Jessica e: jag håller med!

Anonym sa...

Jag håller faktiskt med artikeln. Visst visste jag att det skulle gör aont på förlossningen men hade ingen aning att det skulle göra ont att stå och sitta tre månader efter!! Skulle faktiskt fått mer information om det.
Måste också tillägga att det är det häftigaste jag har gjort och jag gjorde det igen(så så farligt var det ju inte tillslut!)

Minna sa...

Sofia: *viskar* jag läste inte hela artikeln... bara rubriken och ingressen... Men visst är det häftigt och så här några månader efteråt tänker jag: "så farligt var det ju inte" - trots att man helst av allt bara ville dö... hahaahha.