onsdag, januari 16, 2008

Soffan

Dagens underbara sak:
* Jag älskar att det regnar ute. För jag behöver inte gå ut! Och när solen skiner ser man hur skitiga fönster vi har och det är jag inte intresserad av att veta. Nu - till soffan.


(gammal bild)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det skönt när man kan konstatera att det regnar och sedan hasa sig iväg i morgonrock till soffan och zappa lite på dumburken... Njut nu medans du kan för dedan är det väl full fart i mååååååånga månader....

Minna sa...

Bagis: vad gör du på arbetstid människa???? Surfar???

Anonym sa...

ja - blä för regn alltså...

Anonym sa...

jag tror jag lånar Tippex regnkappa.

Minna sa...

Sara: fast skönt för mig idag! hahah, ja, det vore ju en ÄNNU roligare syn!

Var dags glimtarn sa...

När du står där i regnet i väntan på andra tider så kan du ju öva på "the looser look". The best one, när det handlar om barnafödande och stå rätt för att lill ska sjunka ner, värkarna ska "ta" bra.

Glöm allt vad du lärt dig hur man står. Tänk dig att du är en stor looser, full, typ. Ställ dig vid en vägg. Brett mellan benen. Håll armarna längs sidan eller händerna på väggen mitt emot dig. Öppna munnen i avslappnat läge, fram med axlarna, kuta med ryggen. Got it? The looser look. Superbra när man föder barn! Roa kemisten med att visa efter övning heh he, det är verkligen en snygg posé ; )

Övning 2: Tänd ett ljus. Sitt ner mitt emot det. Blås på lågan, men blås inte ut den. Känn efter vilka magmuskler du använder. Så krystar man. De musklerna använder man, för att trycka ner.

Ok. Over and out //Doulan som har abstinens efter att "praktisera" som det verkar ha ha.

Linda K sa...

u lucky bastard! soffa vore drömmen!

Minna sa...

Vardags: tack för tipsen igen! hahah, ja, lite abstinens har du allt!
LindaK: Lucky me! /v. 41+0!!!!

Anonym sa...

Det regnar har oxa, med risk for oversvamning - igen. Och vart hus som precis (las igar) fatt lagt korridormattan sedan sommarens oversvamning... fast da behover jag kanske inte ga till jobbet imorrn! Hmm, tal att tankas pa!

Anonym sa...

Vem äter alla kexchoklad på jobbet nu då?

Minna sa...

Ems: regn regn regn, OK så länge det inte förstör...
Tommy: Hmmm... det är frågan...