lördag, januari 05, 2008

Blurk

Dagens burk:
* Jag tror att jag har hittat helvetet på jorden. Gaviscon! Mina Novalucol tog slut och då fick jag de här av en kompis. Men tack för förgiftningen...

15 kommentarer:

Anonym sa...

men hallon e ju smaskens ;)

Minna sa...

P: finns det olika? Jag tror nog då att det här är apelsin (jag orkar inte resa mig för att kolla...) Novalucol är bara mint.

yllet sa...

Ja fy sjutton! Jag åt en på julafton! Smakde ju smaksatta sopor eller nåt. Och skummade i munnen. Jag mådde sämre än innan jag tog en. Hell on earth I tell you!!

Minna sa...

yllet: ja, de skummar! Det är vidrigt. men de hjälper dock tycker jag. men jag tar ju hellre en Novalucol, men det känns onödigt att köpa ett helt paket nu...

sara sa...

Jag halsade Gaviscon när jag väntade tvillingarna. Det var vidrigt först, men sen vande man sig. Då blev det nästan... gott?

Minna sa...

Sara: Aha, finns det som flytande? det låter bättre. jag förstår vad du menar... jag gillade TREO förut, nu när jag är gravid så får man ju inte äta det...

Anonym sa...

Åh, tycket inte om de innan jag var gravid men förknippade snart smaken med den befriande känslan, så nu gillar jag de! De sa på apoteket till mig att en del tror att de har fått hjärtinfakt när det bara var "halsbrännesmärta". Ja, så ont hade jag... jag älskar Galvescon tugg!!!

Minna sa...

Sofia: hahah! Nästan som godis för dig! :D

Jonna sa...

Tänk så olika man kan reagera :) Gaviscon är de enda som har effekt för mig (men jag erkänner att de inte är så härliga att knapra.

sara sa...

Minna, du MÅSTE köpa flytande! De där tuggisarna går ju inte att äta juuu!

Minna sa...

Jonna: inte kul alls...
Sara: låter som en bra idé!

Lindas trädgårdsblogg sa...

Flytande Gaviscon är som att dricka Aco hudkräm. Inte för att jag vet hur det smakar, men man kan ju tänka... Det funkar i alla fall bättre än tabletterna. Du sväljer snabbt och slipper låta det växa i munnen som när du tuggar tabletterna. Lägger sig som ett lock över det sura.

Jag håller tummarna för dig och att allt kommer att gå bra. Jag är datorlös mest hela dagarna så jag kan inte följa när det händer för dig. Stort lycka till!

Jag är nästan som du sa...

jag klunkade också flytande gaviscon, vill jag minnas (hade förträngt det...) det var det enda som hjälpte.
Men alla såna besvär upphörde omedelbart efter förlossningen - inte en klunk efter att hon var född!

Minna sa...

LindaV: oh, LYCKA TILL SJÄLV! var inne på din blogg och läste nu!!!! Hoppas att allt går bra med er allihopa!!!!!!! Heja heja!!! :D
Agneta: precis, det var det jag tänkte lite optimisktiskt... att jag inte ville köpa mer utan att den ska komma ut istället...

Lindas trädgårdsblogg sa...

Åh tack! Men nu är värsta krisen över och det återstår bara att vila och vänta tills nånting spännande händer! Är hemma nu och kan hålla mig bättre uppdaterad.