torsdag, december 27, 2007

Sur

Dagens uppgivna mening:
* Jag tänker inte packa den där jävla bb-väskan. Ungen kommer ju ändå aldrig att komma ut! Den har ju för fan inte ens fixerat sig.

Och det blir inte bättre av att veta att man förmodligen ska gå ÖVER tiden också. (jag vet att jag är lite otålig... men det är jobbigt nu...)


16 kommentarer:

Linda K sa...

håll ut håll ut! det kan ändå inte vara alltför långt kvar nu!

Linda K sa...

vi kan ses och gå på bio?

Minna sa...

LindaK: Jag håller ut! Och surar!!! Och ja, varför inte! Polly kanske vill välja film.

Polly sa...

Haha, du har gått alldeles för lite på bio! Jag säger bara: passa på!

Anonym sa...

Äsch, jag var hos barnmorskan på bf-dagen och ungen hade gått från att ha varit fixerad gången innan till att vara "ruckbar" igen! Men dagen efter satte det igång ändå (fast han var ändå rätt envis och vägrade komma ut så det blev nödutgången dagen efter men det är en annan historia...ut kom han i alla fall!)

Anonym sa...

Vad behöver man egentligen i BB-väskan? Ja, det skulle va lite nessecär grejer då och typ strumpor och kanske ett par mjukisbrallor å en big tröja att åka hem i. Och nåt att ta på lillpyris.
Det finns ju alldeles supernajsa "klänningar" på sjukan att dansa runt i tills man åker hem. Skit i BB värran!

Anonym sa...

Och håll uuut! Det är inte långt kvar nu!

Minna sa...

Polly: bio är varje mamms våta dröm.
Jenny: Låter ju hoppfullt iallafall.
P: jag orkar inte ens fundera ut vad det är för kläder bebben ska ha... det som alla andra mammor verkar vara helt saliga över, jag vill bara sova...

Polly sa...

HAHAHA underbar bild!!

Minna sa...

Polly: :D
jag förmodar att du känner igen känslan och om jag går i dina fotspår är det en månad kvar... och lite till...

yllet sa...

Tjusig bild!! Jag tror att det finns kläder att låna till bebisen också om det är så att bb-väskan inte är med av en eller annan anledning. Och vi hade med oss kanske tre (iaf två) väskor. En till mig & bebis + en till pappan. Och digestivekex. Och tidningar. Och en massa skivor. Jag åt ett kex. Läste 0 tidning. Lyssnade på ingen musik. Det hann vi liksom inte med. Men han/hon kommer att komma ut, oavsett hur många väskor du har med dig till bb.

Minna sa...

Yllet: tack! Jag ska nog skippa kortlek och allt sånt där. Men jag har köpt lite äppeljos...

Anonym sa...

Jag håller med Yllet. Det finns perfekta kläder till bebis att låna. Det gjorde jag. Hade endast me nåt att ha på när bebisen skulle henka hem. Jag va kvar i 4 dar och hade bara lånade kläder till både mig å bebis. Hade packat lite olika men en bok, mina tofflor å en morronrock var det enda jag använde å så käka jag lite snarr såklart! Jag blev snittad å kunde inte ens ha på mig mina egna trollor efteråt för de gjorde så ont, jag hade gryyymt schyssta engånggs-nättrollor på mig. Riktigt heta grejor de där...(eller inte)Å om man desperat vill ha nåt hemmifrån får väl Farsan lov att gasa iväg me bilen en sväng

Minna sa...

P: bra!!!! En del verkar ju ha värsta avancerade bb-packningen... jag kör nog mer på er stil.

Jojo sa...

Underbart rolig teckning! :D

Minna sa...

Jojo: tack! :)