lördag, november 10, 2007

Pingviner

Dagens ja-men-just-ja:
* Kom helt plötsligt på vad jag drömde i natt... Jag var på sydpoolen. Där fanns det små mini pingvin-bebisar (ca tre cm. långa) och några av dem trillade i vattnet och jag hoppade i efter dem. Sen hade jag jättesvårt att ta mig upp igen och vattnet var iskallt. När jag kom upp var alla var jättearga på mig för att jag hade riskerat livet för de små pingvinerna. Sen fick jag torka mina blöta jeans med en hårtork.


8 kommentarer:

Anonym sa...

oahahahaha - en sån liten pingvin skulle jag vilja ha.

Och jag är så avis på dig för att du drömmer så kul drömmar jämt :)

Karin sa...

Jag är lite kär i dina pingviner. Skulle nog också ha hoppat i om de verkligen såg ut så!

Minna sa...

Sara: ja, en liten en i fickan...
Karin: de såg ut så fast ulligare.

Anonym sa...

ååå... attans vad söta :). Fråga från en blivande kund: hur blir ett W när du formger det? /Camilla (mamma till 2) ps. ser så fram emot när du ska återge roligt och trist när lilla min-isten kommer ;)

Minna sa...

Camilla: Vad det är för djur till menar du kanske? Om man vill va en VAL på W:et får man det... annars är det djurfritt. Men de allra flesta som har W-namn brukar välja att sätta dit en val...

Hahah, ja - roligt och trist med en mini blir nog roligt att tänka ut!! Hahha!

hampa sa...

Nu har jag oxå börjat drömma sjuka drömmar. Fast dom är inte lika gulliga :)

Anonym sa...

Ja, denna bilden är så himla härlig! Försöker förtvivlat komma på nåt käckt o P-igt som man kan ha den till...tänk om man ändå hade hetat Pia!

Minna sa...

Hampa: bara de som publiceras på bloggen är gulliga... fast pingvindrömmen var lite läbbig iom att vattnet var så kallt!
Caroline: Om ändå... :D