tisdag, november 27, 2007

Lycka till

Dagens fina sak:
* Stod på 4ans buss. En bebis tappade sin vante på golvet och när tillfälle bjöds (dvs bussen stod stilla) böjde den gravida kvinnan sig ner (dvs jag) och plockade upp den. Mamman som inte sett något tackade så hjärtligt. Fem minuter senare skulle hon gå av och när hon baxade ut barnvagnen tittade hon på mig, log och sa:
- Tack igen! Och lycka till! och nickade mot magen.
Det var fint sagt, det värmde i isvinden.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa, för vet du, när man fått en bebis då blir man inte längre som man var förr. Man blir så fantastiskt glad för andras skull att dom ska få barn. Och jag är glad för din skull även om jag inte känner dig, för det är verkligen det roligaste och mest kärleksfulla man kan vara med om.

Oj! Ja du ser...

Anonym sa...

Jo, det är verkligen så! Man blir så otroligt glad för andras skull och man känner en delaktighet på något sätt.
Det är absolut det roligaste & mest kärleksfulla man kan vara med om. Men man kliver även in i den absolut svåraste och uppgiften en människa kan få- att bli förälder.
Det är inte plättlätt precis...

Minna sa...

Sofia: det låter underbart1 De flesta tjatar bara om hur jävla jobbigt det är... tack!
P: Låter bra! Du får samma kommentar som den jag skrev ovan! ;D

Anonym sa...

jag blev också glad, fast jag sitter här hemma i Västerås :)

yllet sa...

men minna! det är inte så jobbigt! precis när vi fått busan och folk såg henne när vi var ute sa de jämt "oh vad sööööt! vad mysigt! men det är väldigt jobbigt va!?!" näe. det var det faktiskt inte! hon kanske var snäll och vi kanske hade skräckvisioner men vi tyckte inte det var jobbigt. jag menar visst blir livet helt annorlunda men till det bättre! och när de sen säger "hej mamma!" första gången på dagis när man kommer så bara smälter man! :) mmm.

Linda K sa...

mysigt.

i min dunjacka har jag ett par små små bebisvantar. har haft dom där sen carl var bebis, och nu kommer dom ju snart till pass igen :)

Minna sa...

Sara: :D
Yllet: tack! Det låter bra, det räcker med skräckpropaganda nu... jag har nästan slutat att se fram emot det... Alla bebisar är tydligen MONSTER... :(
LindaK: Hihi...

Unknown sa...

Vilken underbar vardagshändelse!

Anna St sa...

Det är mest underbart och fantastiskt :)
Trots gnäll om trötthet och annat. Fortsätt att se fram emot erat underverk, och lyssna inte på oss negativister.

Minna sa...

kakan: :)
AnnaSt: Hahah! Närå - jag ska försöka stänga av!