söndag, november 25, 2007

Gonzo

Dagens roliga sak:
* Jag och Kemis pratade om vilka ansiktdrag som utmärker just mig och honom. Vi kom fram till att jag har höga kindben, smal hals och en panna som inte kan rynkas och han har Gonzonäsa och neandertalarpanna.

PS. Om de påstår att de inte haft Foppa som förebild på den där neandertalarbilden... då ljuger de!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahahaha!!! Jag brukar reta syrran för att hennes och hennes killes barn kommer att få de mest utmärkande dragen från båda och det är väldigt roligt.

Astrid och Amanda sa...

Hahaha! Varför ser alltid alla (proffs)hockeykillar likadana ut förresten? Rödblonda, tysta, som stora rödlätta klumpar av obekvämhet. När de inte är ute och manglar och slåss på isen alltså.

Det läskigaste jag vet är när tidningar morphar två kändisars ansikten och skapar någon slags freakbäbis som inte alls ser ut såsom bäbisar gör, utan som något från en dålig amerikansk skräckfilm. Åh jag får rysningar bara jag tänker på det!!
/Astrid

Minna sa...

Hanna: :D
Astrid: ja, visst rä det hemskt med de där mix-bilderna. jag såg en sån artikel nyligen i en "vänta-barn"tidning och det hade gjort så att folk verkligen såg missbildade och efterblivna ut! hemskt! Och taskigt...

Polly sa...

men det är ju skitabra att ha ett kännetecken på ungen! jag har " blondinen med brillor" som tecken, ni kan ju ha ungen med gonzonäsan och så vet alla vem ni menar. Och så slipper ni riskera att ta med er fel barn från dagis.

Karin sa...

Haha! Jag drömde inatt att du hade lagt ut ett foto på dig och Kemisten på bloggen, du såg inte alls ut som du gör och det gjorde nog inte Kemisten heller, han var indier och hade ingen Gonzo-näsa alls! Varför drömmer man såna saker??