Dagens fråga:
* När jag går på fik och beställer en fralla, då måste jag alltid diskret ta bort halva smöret som de har smetat på i ett tjockt lager. Det är äckligt. Men vad som är ännu äckligare är att det typ alltid är nåt jäkla rävgiftssmör som de brett på, eller margarin. Vad hände med Bregott?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
12 kommentarer:
ja, fy äckel!!
Värst är när det är en grop i mackan och smöret lägger sig däri som en klump. Om man får det i munnen så dör man.
Sara: uaäk, ja då döööör man. knall fall.
Därför äter jag av princip aldrig färdigbredda mackor.
Jag äter bara fiiina mackor, varma sådana, foccacia och sånt med pesto, tomat och mozzarella!
Polly: du är smart du!!!!
Tjipp!
Fröken Linda K gav mig bl a ditt namn som förslag; jag försöker få ihop lite Sthlmsbaserade bloggare för ett litet shoppingevent nästa vecka; maila mig om du vill veta mer:-)
Vet du en sak. Din blogg är så jävla skön, man kan alltid lita på dig. Du levererar! Lova mig att du aldrig någonsin slutar förgylla min ibland trista vardag.
ser du skillnad på olika smör?
Eller hur...Mer bregott till folket!
Smartasmia: trevligt, jag mailar!
Anonym: åh, det där behövde jag. tack cad kul!!! Lovar!!!
LindaK: inte ser, men man känner ju på smaken ju ju.
Madda: bregott is the best!
Yuck, äckligt. Och om man köper en fralla med "lock" så smörar de ibland på båda sidorna. Varför?? Locket är ju det man använder till att skrapa av smöret.
EN kompis brukar säga "man vet aldrig är man får fett nästa gång" å så tar han mer fett, spelar ingen roll i vilken form. Han är en sån där som på riktigt spar skinkspadet...
karin: ja, när det blir dubbelt med äckelsmör då vill man ta livet av den som brett. Urk.
Kemis: :D
Skicka en kommentar