Dagens recept:
* Från Aftonbladet pappersvariant:
RENSA FRYSEN PÅ BÄR!
Till desserten behöver du:
* Vindruvor
* Hallon
* Kiwi
* Banan
* Apelsin
Så nu är det bara gå hem och tina upp apelsinerna och göra en riktigt smarrig dessert!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
13 kommentarer:
Vilket toppentips! Som av en händelse har jag ju frysen full av frysta bananer och kiwisar.
Ja, jag med! Det är så himla passande! Och jag har odlat allt själv.
Och vindruvor har jag alltid i frysen. Brukar frysa in dem styckvis i islådan, jättesmidigt...
Karin: jag försöker även få ner lite persikor i islådan. Blir supergott när man tinar det sen....
Haha, det är underbart!
Du lyckas då alltid hitta en massa roligt!
frysta apelsiner, det har jag bloggat om för ett tag sen...
Maria:Kvällspressen bjuder på dem varje dag!
Linda k: just det... var det i ditt recept: apelsin med riven morot? Hahahha.
Heheeh
AnnicaB: hohoho!!! :)
Ok... och när blev bananer bär.. ;)
Loppanlej: Bär är just vad bananer är; det är ju en klassisk frågesportslamkrypare att fråga efter en frukt på b.
Loppanlej: ja... det kan man verkligen undra... förmodligen samma dag som apelsinen blev ett bär...
Pnilla: hmmm, är det sant???
nej alltå, bananer är en ört! det är ju känt. men seriöst, jag har 2 påsar med bananer i frysen! supersmidigt när man gör smoothies, trot eller ej.
Skicka en kommentar