torsdag, februari 22, 2007

Frysta bär

Dagens recept:
* Från Aftonbladet pappersvariant:
RENSA FRYSEN PÅ BÄR!
Till desserten behöver du:
* Vindruvor
* Hallon
* Kiwi
* Banan
* Apelsin

Så nu är det bara gå hem och tina upp apelsinerna och göra en riktigt smarrig dessert!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket toppentips! Som av en händelse har jag ju frysen full av frysta bananer och kiwisar.

Minna sa...

Ja, jag med! Det är så himla passande! Och jag har odlat allt själv.

Karin sa...

Och vindruvor har jag alltid i frysen. Brukar frysa in dem styckvis i islådan, jättesmidigt...

Minna sa...

Karin: jag försöker även få ner lite persikor i islådan. Blir supergott när man tinar det sen....

Anonym sa...

Haha, det är underbart!
Du lyckas då alltid hitta en massa roligt!

Linda K sa...

frysta apelsiner, det har jag bloggat om för ett tag sen...

Minna sa...

Maria:Kvällspressen bjuder på dem varje dag!
Linda k: just det... var det i ditt recept: apelsin med riven morot? Hahahha.

Anonym sa...

Heheeh

Minna sa...

AnnicaB: hohoho!!! :)

Laila och Johan sa...

Ok... och när blev bananer bär.. ;)

Anonym sa...

Loppanlej: Bär är just vad bananer är; det är ju en klassisk frågesportslamkrypare att fråga efter en frukt på b.

Minna sa...

Loppanlej: ja... det kan man verkligen undra... förmodligen samma dag som apelsinen blev ett bär...
Pnilla: hmmm, är det sant???

elisabeth sa...

nej alltå, bananer är en ört! det är ju känt. men seriöst, jag har 2 påsar med bananer i frysen! supersmidigt när man gör smoothies, trot eller ej.