torsdag, juli 28, 2005

Töntigt!

Åh det är så töntigt!!!

Det förvånar mig inte för de smakar ju skit!

onsdag, juli 27, 2005

Odenplan

Dagens roliga sak:
* Fick in ett brev till jobbet med två buntar med gamla tbanekort och remsor och ett mkt diffust brev. Brevet avslutades med informationen att undertecknad åt korv på Odenplan på sin 60-årsdag!

Dagens gäspiga sak:
* Surfar hela dagarna på jobbet. Varit inne på en del bloggar och konstaterat att många tjejer fotar vad de har på sig... Kanske borde jag göra samma sak: "Tröja hittade i garderoben, byxa hittades på golvet, skor hittades i hallen"!! Gäsp!

Hon är så patetisk att inte ens tror att hon är välkommen in i himlen längre!

Festligt? Jag tycker bara att det ser taffligt ut!

tisdag, juli 26, 2005

Bananlikör

Dagens roliga saker:
* Att heta Johan Svensson klingar jäkligt svenskt! Att heta Jesus Manuel Rodriguez Gonzalez klingar jäkligt mycket spanskt!!!
* Hade en intensiv tbaneresa hem. Följande insidenter hände:
x Äckelpundarkvinna 40+ kommer på, svärandes. När hon går förbi min plats hör jag att hon har musik dånandes i öronen. Och låten som spelas i hennes cd-spelare är "Fyra bugg och en cocacola".
x Tuff kille a la 20+ sitter en bit ifrån mig. Vid en station kommer det på en annan kille och det visar sig att de känner varandra - typ gamla kollegor. Den nya killen pratar glatt men den andra coola killen är skitsur tills den nya killen fattar vinken och sätter sig bredvid mig och är alldeles tyst! Pinsam tystnad uppstod.
x Mongis kommer in och sätter sig bredvid den coola killen och lutar sig mot honom. Då får han svårt att vara cool.
x Fjortis pratar extremt högt i sin mobil... samtidigt som hon försöker vara hemlig och diskret. " Förlåt att jag inte kunde prata förut men jag var med han...du vet"

Dagens trista saker:
* Jag var i Adidas Concept Store i jakt på vad jag trodde var en självklarhet i en sportbutik... nämligen någon typ av regnjacka (ni som var vakna imorse förstår varför jag tyckte att jag behövde en sån...). men icke. Inte en regntät-jacka så långt ögat nådde. Kassörskan sa skämtsamt att de inte hade räknat med regn nu i sommar!
* Jo... den där jackan skulle jag behövt. Exakt när jag skulle gå från jobbet brakade det loss och innergården svämmade över och turisterna stod i klasar under taket i Adolf Fredriks kyrka...
* Trist med folk som knakar högt som fan med fingrarna - på offentlig plats. Jag spyr.


Ruta ETT är ju suverän!

måndag, juli 25, 2005

Julgransdräkt

På allmän begäran, jag är tillbaka...

Dagens roliga saker:
* Vi har minilite att göra på jobbet. Det betyder att jag kan vara inne på mitt nya favvoställe på nätet, ett forum för trädgårdsnördar. Det är bara skriva in sina funderingar över trädgården så svarar folk som galningar! Aj löv it!
* Spelade det underskattade spelet "Bil, båt, land, stad"! Fast med andra kategorier, t.ex. "Vegetation", "Snuskigt uttryck" och "Saker man har på sig"! Vad sägs om dessa fantasifulla lösningar:
VEGETATION: Åsneman, Landet och Risfält.
SNUSKIGT ORD/UTTRYCK: Åh-ta mej, Hånka stånka i sängen, Vilket sätt som helst, Nä, jag har fått nog och Ömt älgskog.
SAKER MAN HAR PÅ SIG: Ridbyxlår, åtsittande cykelbyxor, julgransdräkt och hölster.
Dagens trista saker:
* Semestern är slut!
* Jag råkade kanske förolämpa min chef. Jag frågade honom varifrån i Finland han kommer. Han muttrade till svar att han inte alls kommer ifrån Finland, utan från Tornedalen...