onsdag, november 30, 2005

Kaffe

Dagens roliga sak:
* Kollega berättade om nån person i nåt tv-program hon sett. "Han var asfet och han sa att han var anorektiker men han hade glömt att spy".

Dagens trista saker:
* Tyckte synd om tjej som tappade sitt kaffe i golvet på tbanan i morgonrusningen. Nån tröstande medresenär sa att det luktade gott iallafall...

* När man tar över arbetsuppgifter från någon som verkar ha varit totalt inkompetent!

6 kommentarer:

Minna sa...

Eftersom några av er kommenterade att jag ritade fint så kanske jag måste rita lite i bloggen ibland. Sen om ni var ironiska... nja, det bryr jag mig inte om. Jag ritar på. (i paint, dvs galet svårt)

Anonym sa...

Jag tycker det är mycket bra att du illustrerar dina inlägg! Jag gillar naivism. Som son till en gallerist så känner jag kvalité sekunden jag ser det! Vem vet, kanske blir det vägen till ett nytt jobb? Du kunde jobba på SVT och förse Bolibompa med teckningar från "tittarna".

"Här har Emma, 6 år, skickat en bild på sin mamma när hon hänger i julgranen eftersom hon inte gett Emma alla dom julklappar hon vill ha. Fin bild Emma!"

Minna sa...

Pär, hahahaha! Efter ett års bloggande känns det som om det är dax för lite förnyelse. Och då passar ju en illustration perfekt!

Minna sa...

Samarina, tack! Kladda på i paint bara.

Anonym sa...

snorgoa teckningar
eeva

Minna sa...

Eeva - kiitos.