onsdag, februari 09, 2005

Bulan

Dagens roliga saker:
* Folk som kallar huvudet för: Bulan!
* A föreslog att R ska skriva en bantningsbok. Hans tips för att gå ner i vikt är att äta den sk. motiveraren. För hans del var motiveraren julbordet på Lejonporten.
* Jag och A stötte på en riktig snackpåse i korridoren. En ekonom. Han visste typ allt om oss. Jag hade aldrig sett honom förut! Han hade hört rykten om att en av oss satt i arkivet hela dagarna. Komiskt!

Dagens trista saker:
* Folk som bara pratar om samma saker. De kommer in på sina hang-ups i vilken konversation som helst... spelar ingen roll vad man pratar om! Flera på jobbet har en fet hang-up på utlokaliseringen till Östersund.
* Kvinnor som har brutal-bush under armarna. Speciellt när de står framför mig på jympagolvet och vevar med armarna och stinker svett. Blä.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"– Den är ju gullig som sjutton så jag säger inte emot, säger trendanalytikern Henrik Mattsson."

HAHAHAHAHA! Det var det roligaste jag läst på länge! Jag vill också vara trendanalytiker. Hoho, då skulle jag säga att det kommer gå en trend i att bygga om familjebussar till äventyrsbussar och sätta på hur många extraljus som helst (minst 5) och att Östermalms-brats kommer göra allt för att få uppleva A-Team-känslan i att åka high tech-buss ut i skogen och välta sten. Yeah! Äntligen får snorungarna någon nytta av sina Canadian Goose-jackor.

Oops. Kanske har jag en fet hang-up på bussar? Eh, ok, hmm, måste nog gå nu.

/Pär

PS. Hono-honk installationen kom av sig när jag insåg att man behövde en fet jävla luftkompressor för att driva de en meter långa lastbilstutorna. Jobbar nu på alternativlösningar.

Anonym sa...

050208
kl.9.30, fikarummet: "Va finns det inga skorpor, jag har ju sagt åt dom att berställa innan dom tar slut. Jag kan inte förstå at man inte kan beställa nya innan dom tar slut." (sades av 20 kärringar)

11.30, fikarummet: "fortfarande inga skorpor! Att det ska vara så svårt att beställa. Jag tar en kaka, va nu finns det bara chokladkakor, jag vill ha en korintkaka."

14.30, fikarummet: "nä hä, det blir visst inga skorpor idag. Hade jag varit ansvarig så hade jag beställt innan dom tog slut, men det är jag det."

050209
kl 09.30, fikarummet "hon sa ju att skorporna skulle ha kommit idag, men det har dom minsann inte"

11.30, fikarummet "Tack för semlan agneta, den var jätte god. Tur att man fick en eftersom att skorporna e slut"

14.30, fikarummet "nu har jag pratat med liljan, skorporna borde ha kommit, men hon kunde väl ha beställt dom innan dom tog slut, det skulle jag gjort"

050210

11.45, fikarummet "Dom här skorporna är inte alls lika goda som dom förra, är det kardemumma?

ALLT DETTA för en skorpjävel, snacka om hang-up

//Mattias

Anonym sa...

Ska DU utlokaliseras till Östersund? Jag tror jag garvar ihjäl mig...

/Syster