måndag, maj 28, 2012

Går

Dagens grej:
* Nu går hon. Snart elva månader. 15 modiga steg tog hon häromdagen. Och hon blir så lycklig när hon får in rätt balans för att trava iväg. Det går såklart supermycket snabbare att krypa, men det är ju gammal skåpmat nu. Been there done that.

söndag, maj 20, 2012

Jaga katt

Dagens roliga sak:
* Släpper ut Smilla i trädgården då och då. Hon river lite i gräset innan hon siktar på stenplattorna så att hon kan sitta och mumsa lite sten. Idag fick hon syn på en katt. Och hade inte jag kommit emellan hade hon klöst ögonen ur den där katten. Sen jagade hon den över hela tomten. På bilden tar hon en paus och lyssnar efter jamandet.

Dagens herreguuuud:
* Åkte till Mulle Mecks park med Jack. Efter en minut inne i parken sa han att det var trist och ville åka hem. Vi gungade i tre minuter och sedan åkte vi till Fjärilshuset i Haga. När vi kom in i det andra rummet, som är varm och fuktigt, sa han:
- Jag kan inte andas mamma!
Och så gick vi ut. Vi var inne mellan 10:41 och 10:45. Jag bad om att få pengarna tillbaka och det fick vi. Det var snällt. Sen köpte han en ring, en glass och en jordgubbsdricka (läs: jag köpte åt honom). Sen åkte vi hem och han var hos grannen hela dagen.


fredag, maj 18, 2012

Polly in the house

Dagens tips:
Ni som tycker att det är dålig action här inne kan jag med glädje skicka vidare till periodaren Polly. Om ni tycker att hon är rolig på bloggen kan jag meddela att hon är desto roligare live and direct.

söndag, maj 13, 2012

Spel

Helgens spel:
* Lite memory, lite bokstavsspel, fotboll, bandy och lite utspel.


tisdag, maj 08, 2012

Äntligen vår

Dagens tjej:
* Solhatt och kofta. 


måndag, maj 07, 2012

Litet steg

Helgens sak:
* Smilla tog ett litet steg. Nu dröjer det nog inte länge förrän hon kan gå. På onsdag blir hon tio månader. Hon kommer absolut inte att gå innan dess, för någe vidare värst balans har hon inte. Men hon verkar tycka det är okej att pröva sig fram ändå...