lördag, april 28, 2012

Ahme

Dagens vecka:
* Det var mycket i veckan... och jag längtade till fredag kväll. Och när den väl kom ville jag bara sova... så jag gick och la mig vid tio. Kul tjej. (och då hade jag redan sovit en halvtimma tidigare på kvällen...).

måndag, april 23, 2012

Lite mycket...

Dagens skick:
* Idag fick vi iväg nummer 2 2012 till tryckeriet. Tur att min bebis sover varje dag mellan 9 - 12:30! Fortfarande, trots att hon är nio och en halv månad. Hon gillar att sova, what can I say. Och hela nätter och en sväng på eftermiddagen. Men när hon är vaken, då är det fullt ös. Ska uppdatera med nån bildpå'na snart. Nu omslag:


fredag, april 20, 2012

Hoppsan

Dagens suck:
Tappade bort lösenordet till Blogger och hur jag nu kom in minns jag inte. Det blev trubbel när jag blev virtuellt kidnappad. Suck.

torsdag, april 12, 2012

Dirigenten

Dagens tjej:
* Det är Smilla som håller taktpinnen här hemma. Speciellt på natten...


måndag, april 09, 2012

Sovrapport

Dagens rapport:
* Fortfarande framgång på sovfronten. I går kväll somnade hon i egen säng vid halv nio. Vaknade vid halv två men buffades lätt till sömn. Vaknade vid tjugo i åtta. I natt flyttar jag tillbaka till sovrummet igen. Nu har jag fått fem helnätter av sömn. Känns bra. Men jag är trött ändå...

lördag, april 07, 2012

Sms

Dagens bild:
* Smilla ser ut som om hon sitter på ett fik, i stor sjal och smsar.


Återuppståndelsen

Dagens förvirring:
* På tredje dagen uppstod Jesus från de döda. Och den tredje natten sov Smilla i egen säng mellan kl. 22:00 - 08:00. Utan att vakna en enda gång. Nu kan ju 22 tyckas lite sent att lägga en bebis... men vi la henne tidigare (vid 20-tiden) men hon vaknade en gång vid 22, så jag räknar därifrån. Jag sov på extrasängen i vardagsrummet. Kemisten sov med Smilla och vaknade förvirrad kl. 08:00 och fattade ingenting.
* Och idag är hon feberfri. Förmodligen hade hon en släng av vad Jack hade förra veckan och så har en tredje tand trängt igenom.

Det är något visst med att fota bäbisar med vidvinkel.

fredag, april 06, 2012

Sjukis

Dagens påsk:
* Lillskiten har 40 gradersfeber.
* Storskiten bygger snölykta.

torsdag, april 05, 2012

Sova

Dagens dax:
* Nu är det dax för Smilla att sova hela natten i egen säng. I natt var hon vaken en timma och skrek. Måste väl ha varit en bra start. Räknar med mera skrik i natt. Jag sover dock på soffan... så det är Kemisten som tar hela racet själv.

onsdag, april 04, 2012

Kinden

Dagens profil:
* Att pussa på de där kinderna gör en jätteglad.


måndag, april 02, 2012

Kan nåt om bilar

Dagens ljug:
* Akta er, här kommer ett inlägg som är fullt av förutfattade meningar!
Idag startade plötsligt inte bilen och jag befann mig utanför postterminalen i Årsta. Jag gick in på Posten och frågade om de hade nån "som kunde nåt om bilar". Där var bara en massa tanter så de skickade mig till "gubbarna på bryggan". Där öppnade en man och jag förklarade att bilen inte startade och frågade "tror du att det är nån här som kan hjälpa mig och bara kolla vad det är för lampa som blinkar"! Hans svar chockerade mig för att han ljög mig rakt upp i ansiktet, han sa: "Eh... nej, jag tror inte att det är nån av killarna här som kan nåt om bilar!" Fel, 9 av 10 killar kan "nåt om bilar". Om en kvinna säger: Jag kan inget om bilar -  då är det så. Men - nästan alla killar "kan nåt om bilar". Han ljög och min bil startade av sig själv i ren protest! Han kunde väl bara ha sagt: Sorry, men vi har inte tid!