onsdag, februari 29, 2012

Skorna

Dagens par:
* Igår köpte vi skor och han tog sig en tur med Kemisten. Men han ramlade i en vattenpöl... Jag och Jack tog oss en runda idag. Vi sprang och gick och hoppade. Sen tog han cykeln och jag fortsatte med joggen.

Vi avverkade 3,8 kilometer såg jag när jag mätte ut rundan!

tisdag, februari 28, 2012

Han joggar

Dagens kille:
*Han vill ut och springa, alltså jogga, varje dag. I helgen var han med Kemisten ut på en runda. Vi ska köpa nya riktiga springskor åt honom.


söndag, februari 26, 2012

All over

Dagens funderingar:
* Undrar om Kronprinsessan har sin tredagarschock av hormoner nu. Bara lipar över precis allt.
* Undrar om hon och prins Daniel fnissar åt att han sa: all over the place och nu anammar det i varenda mening... typ: hon kräkar all over the place... mina tuttar är all over the place osv i all oändlighet.

Lättnad

Dagens sak:
* Tänk, jag har kommit till det där stadiet att jag inte ens har dåligt samvete över mitt dåliga bloggande. Det är rätt befriande.


måndag, februari 20, 2012

Bakis

Dagens grej:
* Nu har vi skickat nummer 1 2012 till tryckeriet. Jag är alldeles slut. Det ger ett sånt adrenalinpåslag av att skicka tidning till tryck så att man blir alldeles bakis efteråt. Tryckbakis.


tisdag, februari 14, 2012

Tand på g

Dagens steg:
* Igår upptäcktes tanden. Den har trängt igenom. Inte för att det syns på bilden... men barnet ser ut såhär just nu i alla fall!

söndag, februari 12, 2012

Roligt är kort

Dagens va?
* Måndag? Va? Är det en vecka sedan jag uppdaterade sist? Idag har jag i alla fall åkt snowracer med Jack. Tur att man har nära till backen för efter tre åk är han så jävla arg så det är bäst att man går hem eftersom han vill det. Ni vet... en vanlig fyraåring... 

måndag, februari 06, 2012

Hela tiden på språng

Dagens bild:
* Hela tiden på gång. Alla Jacks saker gås igenom noga. Som tur är har han väldigt få småsaker så hon kan botanisera runt bland hans grejjor rätt fritt. (Han har lite smålego på sitt rum men där är hon aldrig).


söndag, februari 05, 2012

Min dag!

Dagens jag:
* Idag fyller jag 35 år. Hurra hurra hurra!

torsdag, februari 02, 2012

Hårda gosaren

Dagens tjej:
* Mmmm, gosi gosi gosi gooooos!


Om hon bara inte hade sånna förbannat hårda nypor så skulle hon få gosa med mig hur mycket som helst. Men hon borrar in sina små naglar i min hals, greppar tag om mina kinder, öron och hår och drar och sliter - och skrattar! Jorå! Men det är som en drog, jag sticker fram ansiktet till henne igen och igen och igen.

Mellis hemma

Dagens trista saker:
* Efter en vecka av lyxigt leverne hemma med mamma och pappa var det imorse dax för Jack att återvända till dagis. Han grät i två timmar innan. Han ville inte. Det är tråkiga leksaker, de andra barnen vill inte leka som han gör osv. Stackarn. Så jag mutade med att han skulle få gå hem redan halv tre och äta mellis hemma.
* Väl på plats bröt han ihop litegrann men sen kom en fröken och tog hand om honom och lovade att det skulle bli kul och bra på alla sätt. Då blev det bättre och jag såg ett leende långt där inne.

UPDATE:
* Dagis hade varit kanon. De fröknar som inte visste att han varit ledsen i morse anade ingenting. Han hade varit så ivrig att leka med sin bästis att det hade urartat så fröknarna fick dela på dem och de fick vara på varsin sida av gården... Allt i sin ordning alltså.